Nieuws

Nimita project nadert de finish!

15 april 2021

Tegen het einde van 2020 kreeg Dutch Retail Concept de opdracht om na de realisatie van de bouw het complete tuincentrum volledig opnieuw in te richten.
Jammer genoeg heeft ook hier de pandemie een vertragend effect op de realisatie gehad, maar we stevenen dan nu toch echt af op de finish!

Bekijk bericht

Update: Artiflora

18 februari 2021

Vandaag zijn we van start gegaan met het Artiflora project in Platja d’Aro (Gerona) Spanje. De 3260 m2 nieuwbouw en renovatie van het oude gedeelte worden als geheel opgebouwd, volledig in lijn met het Jardinarium tuincentrum-concept.

Bekijk bericht

Update Nimita Beringen

17 februari 2021

De renovatie van het oude gedeelte van tuincentrum Nimita – Beringen in België is in volle gang. Tegelijkertijd richten we het nieuwbouw gedeelte in.

Bekijk bericht

Artiflora

26 januari 2021

Na jarenlang vergunningsaanvragen en procedures te hebben doorlopen, is uiteindelijk in september 2020 de vergunning afgegeven voor 1020m2 nieuwbouw.

Bekijk bericht

Dutch Retail Concept is verhuist!

11 januari 2021

Dutch Retail is verhuist en heeft kantoor- en opslagruimte ondergebracht in één bedrijfspand gevestigd op het industrieterrein Vlietskade in Arkel.

Bekijk bericht

Update: Nimita Beringen – België

18 december 2020

De bouw van het tuincentrum vordert gestaag en de verwachting is dat het casco van het tuincentrum half januari opgeleverd kan worden.
Vanaf 25 januari 2021 start Dutch Retail Concept dan definitief met het inrichten van zowel het bestaande als het nieuwe gedeelte.

Bekijk bericht

Succes in België!

16 november 2020

Eind week 46 heeft Dutch Retail Concept de opdracht gekregen om, na de realisatie van 1200 m2 nieuwbouw van tuincentrum Nimita in Beringen, zowel de nieuwbouw als de bestaande 480 bebouwing en de 300m2 metende overkapping, volledig opnieuw in te richten!

Bekijk bericht

Website online!

22 juni 2020

Het is zover. Dutch Retail Concept is nu ook online te vinden. DRC inspireert en informeert u via deze website met presentaties van nieuwe projecten en ontwikkelingen.

Bekijk bericht

Update: Roots Garden Center Tenerife

22 juni 2020

Eindelijk laat de situatie rondom het Covid virus het weer toe om vervolg te geven aan het project Roots Garden Center in Tenerife. Binnenkort volgen de foto’s van het uiteindelijke resultaat.

Bekijk bericht
Scroll naar boven